Army green short sleeve shirt

Daag je tegenstanders uit voor de ultieme clash in dit shirt uit onze nieuwe Girlpower line. 

Met de perfecte combinatie van poli. uni soft en micro mesh parts geeft dit shirt je de zekerheid van een dry performance in de meest zware omstandigheden. De micro mesh parts zijn speciaal geplaatst waar het vrouwelijk lichaam de extra ventilatie nodig heeft. Het design geeft je de volledige bewegingsvrijheid zonder beperkingen veroorzaakt door onzekerheden zoals doorkijk met een comfortabele medium fit.

€ 42,95

€ 37,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Chess army green short sleeve shirt

Dazzle je tegenstanders in dit shirt uit onze nieuwe Girlpower line. 

Met de perfecte combinatie van poli. uni soft en micro mesh parts geeft dit shirt je de zekerheid van een dry performance in de meest zware omstandigheden. De micro mesh parts zijn speciaal geplaatst waar het vrouwelijk lichaam extra ventilatie nodig heeft. Het design geeft je de volledige bewegingsvrijheid zonder beperkingen veroorzaakt door onzekerheden met een comfortabele medium fit.

€ 42,95

€ 37,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Army green long sleeve Sportsweater

Heerlijke sweater voor de niet zomerse trainingen uit onze nieuwe Girlpower line. 

Met de perfecte combinatie van poli. uni soft en micro mesh parts geeft deze sportsweater je de zekerheid van een dry performance in de meest zware omstandigheden. De micro mesh parts zijn speciaal geplaatst waar het vrouwelijk lichaam de extra ventilatie nodig heeft. Het design geeft je de volledige bewegingsvrijheid zonder beperkingen veroorzaakt door onzekerheden met een comfortabele medium fit.

€ 48,95

€ 42,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Girlpower short

Short zwart met gouden accenten speciaal ontworpen voor de gehele Girlpower line.  Kwalitatief hoogwaardige poly uni 160 met een comfortabele medium fit.

Door de gebruikte materialen voel je de vrijheid om te bewegen zoals jij het wilt. 

€ 26,95

€ 22,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Girlpower socks

Zwarte kousen met gouden accenten speciaal ontworpen voor de Girlpower line.

Heerlijke comfortabele kousen bestaande uit 94% polyamide en 6% elastomeer, waardoor het draagcomfort behouden blijft en wasbaar is tot 40 graden Celsius. 

€ 11,95

€ 8,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen
Commentaren: 0

Girlslove2play is een onderneming van Sandy Smits-Kooijman in Almere, tel: 0031 (0)6  244 08792, email: info@girlslove2play.nl, kvk nr: 65895819, BTW nr.:NL001963650B41