Team en club tenue

Onze Webshop collectie is met name geschikt en ontworpen voor training en vrije tijd. Clubs hebben een eigen shirt en zitten vaak gebonden aan contracten met de bekende leveranciers. Ondanks dat dit er toe leid dat je als club nog wel eens dezelfde tenue's draagt als andere clubs uit de regio blijft men vaak hangen aan het contract zonder te weten dat je een geheel eigen tenue kunt laten creëren en daarmee altijd uniek bent. En door slim om te gaan met sponsoring kan je al snel een gunstigere regeling creëren waarbij zowel de Club als de leden optimaal profiteren.

Wij richten ons op de dames lijnen van clubs, maar met de samenwerking met Muta Sport Nederland b.v. kunnen we meehelpen de identiteit van de gehele club weer uniek te maken en te houden.

Heeft je club geen contract of ben je als team gewoon vrij om te kiezen voor welk shirt je wilt gaan dan hebben we onderstaande voorbeelden voor shirts bestemd als team kleding. Deze zijn vrij eenvoudig aan te passen naar allerlei club stijlen en specifieke kleuren. De basis is gewoon wit en je kunt het inkleuren hoe je maar wilt. Daarnaast is er voldoende plaats voor het aanbrengen van sponsor herkenning. Dat kan op vrijwel elke gewenste plek van het shirt worden mee geprint . Hierdoor is er nooit verlies van de kwaliteit, zoals dat na verloop van tijd vaak wel is bij een achteraf aangebrachte bedrukking. Meer als 1 sponsor is dus geen enkel probleem en dus zijn bijdrages lager en stapt men wellicht eerder in als (mede)sponsor.

Bestellen kan vanaf 10 stuks per kleur, model waarbij de maten mogen verschillen (bijv. 5 XL / 3 S / 2 M).  Bijpassende shorts zijn ook vanaf 10 stuks te bestellen en ook deze worden geheel gemaakt in de gewenste kleuren combinaties. Neem gewoon even contact met ons op voor de mogelijkheden en de prijzen.

Ter indicatie het kwaliteitsshirt in de foto boven aan deze pagina komt op € 35,- ex. btw. Dat is inclusief de door u aangeleverde sponsor bedrukking. Voor het mee printen van de nummer reeks naar keuze op de shirts rekenen we € 3,95 ex. btw. per shirt extra. Een bij passende short in kleur geprint kost € 20,- ex btw.

Girlslove2play is een onderneming van Sandy Smits-Kooijman in Almere, tel: 0031 (0)6  244 08792, email: info@girlslove2play.nl, kvk nr: 65895819, BTW nr.:NL001963650B41