Verzending

Voor de verzending van onze pakketten maken we gebruik van DHL. Verzending is gratis bij een aankoop vanaf € 30,-. De kosten die in rekening worden gebracht voor een bestelling onder € 30,- bedragen voor Nederland € 4,95 , België € 5,95 en Duitsland  € 6,95. Dit bedrag dekt geenszins de kostprijs voor het verpakken en verzenden van uw bestelling, maar zien wij als uw bijdrage in onze kosten. Vragen en opmerkingen over de hoogte van deze bijdrage en het al dan niet eens zijn met deze kosten kunnen we geen aandacht geven. een track en trace link van de verzending zal worden toegestuurd per mail zodra het pakket is verzonden.  

Retour zenden

Wij streven er naar om onze kwaliteit en informatie, zoals product presentatie voor het doen besluiten van een aankoop zo goed mogelijk te maken. Helaas kan er altijd iets misgaan wat niemand kan voorzien. Voor het aanbieden van een retour dien je vooraf schriftelijk contact met ons op te nemen, zodat wij een DHL label voor u kunnen aanmaken welke we naar u zullen mailen. Deze kan op gewoon A4 papier worden uitgeprint. Dan graag uitknippen en met plakband op het pakket bevestigen.  Het pakket dient dan door u te worden afgegeven bij een DHL parcelshop klik hier  voor het vinden van het voor u meest handige afgifte punt. Bij ontvangst in de shop zullen u en wij hiervan een e-mail krijgen ter bevestiging.
Wij zullen u vragen naar een reden voor de retour, opdat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren. Na ontvangst zullen we de terugbetaling doen, zoals vooraf aangegeven in onze mail. Indien er meerdere items zijn besteld en niet alles retour komt zal alleen het bedrag van de correct ontvangen artikelen worden vergoed en wordt er vanuit ons geen vergoeding bijgeteld voor verzendkosten indien de waarde van de uiteindelijk afgenomen producten onder de franco waarde zit.
Let op, gedragen en zichtbaar niet volgens care label behandelde kledingstukken zullen niet worden vergoed en ook zeker niet weer worden terug verzonden indien door ons ontvangen.
 

Girlslove2play is een onderneming van Sandy Smits-Kooijman in Almere, tel: 0031 (0)6  244 08792, email: info@girlslove2play.nl, kvk nr: 65895819, BTW nr.:NL001963650B41