girlslove2play

Sport kleding speciaal voor girls

Add fashion to your passion

Wie denkt dat voetbal een mannensport is heeft het mis. Vrouwen voetbal is in opkomst en nog nooit zo gegroeid als de afgelopen 10 jaar. Club kleding is meestal onafscheidelijk van die van de jongens en dat terwijl er lichamelijk toch echt wel verschillende lichaamslijnen zijn😉.  En dus wordt het tijd dat het vrouwen voetbal haar eigen welverdiende identiteit gaat krijgen!  

Girlslove2play is van plan hier middels kleding en accessoires in bij te dragen!  

Kwaliteit

De Girlslove2play sportslijn is speciaal ontwikkeld voor het lichaam van de vrouw.

Met onze leveranciers hebben jarenlange ontwikkeling in nieuwe productietechnieken en kwaliteit kunnen combineren met een eigentijds design.  Door de ontwikkeling in kwaliteit blijven onze sublimatie prints kleurecht en behoudt de kleding mooi zijn vorm en dat voor tenminste 5 jaar. Die garantie geven wij mee op onze tenues! Bij team bestellingen boven de 10 shirts kunnen de nummers worden mee geprint. Daar waar opdrukken na verloop van tijd losraken is dat dus bij onze shirts nooit.

Design filosofie

Als voetballende moeder met 2 voetbalmeiden word ik bijna dagelijks op de trainingen geconfronteerd met het feit dat er op voetbalgebied nog maar weinig leuks is wat meiden kunnen dragen. Natuurlijk zijn er wat meiden die kleurige sokken hebben, maar dit zijn vaak sokken die dan weer niet lekker matchen met de rest van je outfit. Verder dragen sommigen wel shirts in een model voor meisjes, maar deze zijn dan weer niet speciaal voor voetbal ontwikkeld. Girlslove2play is dus het eerste echte merk wat rekening houdt met de behoefte die er is voor vrouwen die op voetbal zitten.

Girlslove2play maakt het verschil tussen Boys en Girls!

Check snel de collectie in de shop .


Girlslove2play is een onderneming van Sandy Smits-Kooijman in Almere, tel: 0031 (0)6  244 08792, email: info@girlslove2play.nl, kvk nr: 65895819, BTW nr.:NL001963650B41