girlslove2play

Voetbal kleding speciaal voor girls

Add fashion to your passion

Wie denkt dat voetbal een mannensport is heeft het mis. Vrouwen voetbal is in opkomst en nog nooit zo gegroeid als de afgelopen 10 jaar. Vrouwen voetbal is puur het gaat om het spel en het teamverband. Als je kijkt op de sportvelden bij de meisjes zie je dat die veel meer het samenspel en de looplijnen beheersen en dat maakt dat ze tactisch vaak beter spelen als de jongens. Training en bege-leiding zal de komende jaren ervoor zorgen dat het verschil in kracht en techniek steeds kleiner wordt. En dus wordt het tijd dat het vrouwen voetbal haar eigen welverdiende identiteit gaat krijgen!  

Girlslove2play is van plan hier middels kleding en accessoires in bij te dragen!  

Kwaliteit

De Girlslove2play sportslijn is speciaal ontwikkeld voor het lichaam van de vrouw.

Door onze samenwerking met Muta sport Nederland b.v. hebben we jarenlange ontwikkeling in nieuwe productietechnieken en kwaliteit kunnen combineren met een eigentijds design. Dit met dezelfde performance eigenschappen als waar de grote merken mee komen. Door de ontwikkeling in kwaliteit blijven onze sublimatie prints kleurecht en behoudt de kleding mooi zijn vorm en dat voor tenminste 5 jaar. Die garantie geven wij mee op onze tenues! Bij team bestellingen boven de 10 shirts kunnen de nummers worden mee geprint, zodat ook deze nooit meer los laten.

Design filosofie

Als voetballende moeder met 2 voetbalmeiden word ik bijna dagelijks op de trainingen geconfronteerd met het feit dat er op voetbalgebied nog maar weinig leuks is wat meiden kunnen dragen. Natuurlijk zijn er wat meiden die kleurige sokken hebben, maar dit zijn vaak sokken die dan weer niet lekker matchen met de rest van je outfit. Verder dragen sommigen wel shirts in een model voor meisjes, maar deze zijn dan weer niet speciaal voor voetbal ontwikkeld. Girlslove2play is dus het eerste echte merk wat rekening houdt met de behoefte die er is voor vrouwen die op voetbal zitten.

Girlslove2play maakt het verschil tussen Boys en Girls!

Check snel de collectie in de shop en pre order jouw tenue.


Mocht je interesse hebben in het aanschaffen van een team outfit

met sponsor bedrukking, namen en / of rugnummers neem dan contact

met ons op via het mail icoon of contact formulier dan maken we daar 

een interessant voorstel voor.

Nieuw Design al dan niet volgens club kleuren is wat ons betreft ook mogelijk.

Dit is voor onze partner Muta Sport Nederland B.V. dagelijks werk

 en met onze inbreng wordt het een uniek Girlslove2play design! 

Girlslove2play is een onderneming van Sandy Smits-Kooijman in Almere, tel: 0031 (0)6  244 08792, email: info@girlslove2play.nl, kvk nr: 65895819, BTW nr.:NL173375297B01